Se På Denne Utmerkede Artikkelen Om Katter

Katter er virkelig fascinerende dyr. Voldsomt uavhengige, viljesterke og intelligente, de er også veldig kjærlige og kjærlige. For å sikre at katten din blir tatt vare på riktig, ta deg tid til å studere de beste kattepleierådene og tipsene. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære alt du trenger å vite for å ta vare på katten din riktig.

Din katten kunne ikke komme running når du ringe, bortsett fra høyst kattene glede seg over kosing opp på deres pris og tid. Kattene elske å ha deres hodene og ryggene pet. Ikke alle kattene like deres mager gnidd så være forsiktig. Tilbringe kvalitetstid med katten din vil gjøre varige minner å se tilbake på en dag.

Katter er jegere av natur. De elsker å jage mus og andre små dyr og insekter. Kjøper liten fuzzy mus fylte med liten lur og vatt seg i nærheten med din katten er en fin begrep. Din katten ville stemning som om de er virkelig jakten prey. Dette vil også hjelpe deg å få kontakt med katten din bedre.

Når du tar katten hvor som helst, bruk en kattebærer. Uansett hvor mild katten din er, kan den bli redd. Hvis dette skjer, kan det bolte seg og bli raskt tapt, skadet eller drept. På veterinærens kontor vil katten din være trygg mot uforutsigbare dyr hvis du bruker en dyrebærer.

Kattens kattedo krever strategisk plassering. Prøv å holde den borte fra områder med husholdningstrafikk og vekk fra kattens spiseområder. Du bør plassere esken på et sted med god ventilasjon for å unngå ubehagelige lukter. Katten din vil takke deg.

Hvis du dont ‘ ønske din katten å avlyse opp møbler, prøve fylling en liten sjøsprøyt flasken med vann og spritzing din katten når som helst han prøver. Kattene vanligvis unngå vann aldeles for anledninger ingen er sikker om, så han ville ikke som dette. Til slutt vil han slutte å skrape for å unngå å få sprayet.

Skulle du forlate huset med katten din, sørg for at hun har på seg en krage med koder. På denne måten, hvis noe skjer, og dere to blir separert, kan hvem som helst finne henne og vite hvordan man får tak i dere. Din katten kanskje ikke like det krage hele tiden, bortsett fra når shes ‘ ute av huset den kanne bevare henne.

Hvis du kommer til å være borte i mer enn en dag, bør du ha noen ser inn på katten din. La ut rikelig med mat, men har noen kommet for å sørge for at det ikke går tom. Hvis du som ikke har en nabo eller slekt å kikke inn på din katten, du kanne vanligvis finner en katten Sit for et par dollar hver dag.

Har du mer enn én katt? I så fall bør du ha mer enn ett kullboks også. Å ha en for hver av kattene dine vil gi dem flere steder å gå. Hvis lukten blir for mye, kan du legge til litt natron til kullet for å friske den opp.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er katter helt fascinerende dyr. Riktig omsorg for katter er imidlertid ikke så lett som mange tror. Det krever virkelig innsats. Påfør alle de flotte kattepleietipsene og rådene som er beskrevet i denne artikkelen for å holde kattungen sunn og glad.

Tips Om Katter For Å Hjelpe Deg