Omsorg For Katter – Tips Og Triks For å Gjøre Det

Det er mange grunner til at det er en god ide å eie en katt. De er trøstende og relativt uavhengige. Men å eie en katt krever også mye arbeid fra din side. Følgende artikkel vil lære deg alt du trenger å vite om riktig kattepleie. Les videre og lær.

Opprette en hjertelig seng for en utendørs eller feral katten av lining en banan bokse med med en tykk lag av avis. Skjær et stykke Mylar å passe bunnen av boksen. Sett et lag av avisen på toppen. Legg til et varmt teppe. Plasser hele boksen inne i et hundehus eller under en veranda der den ikke kan bli våt.

Sjekk med lyet ditt før du kjøper en katt. Shelters har vanligvis mange katter som trenger et hjem, og avgiftene inkluderer vanligvis sine skudd og spaying eller kastrering. Vedta en katt på denne måten bidrar til å redde livet og kutte ned på uønskede dyrefødsler.

Katter elsker å presse inn i bittesmå rom. Hvis din katten er slik en merkelig ettall, bruk en krage er en sikkerheten risk, idet din feline kunne bli stakk med hensyn til den stund Utforsker. En krage som er en breakaway modell vil løsne seg selv hvis det blir trukket på. Dette kan holde katten i live.

Få barna til å hjelpe deg med å ta vare på katten. Tilordne daglige jobber som å mate katten og rengjøre søppelkassen. Ikke bare vil ta vare på katten lære dem ansvar, det gir deg også en pause fra disse oppgavene. Dette betyr at du kan bruke mer tid på å kose med katten din.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

Beskytt katten mot kvelning. Sørg for å kvitte seg med fjærfe og fiskebein trygt. Pakk dem inn i et papir eller en plastpose og legg dem i den utendørs søppelkassen med lokket godt festet. Alternativt, legg dem i en plastpose og frys dem til søppel plukke opp dagen.

Sørg for at katten din er skikkelig hydrert. Som mennesker, katter trenger å drikke mye vann. Hvis de ikke får nok vann, kan de bli dehydrert, utvikle ulike helseproblemer, eller dø. Sørg for at de alltid har en skål med friskt og rent vann. Selve bollen må også rengjøres og etterfylles hver dag. Du bør også holde denne bollen på ett sted.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, er det mange fordeler med å eie en katt. Imidlertid bør hver katteeier forstå hva som trengs for å ta vare på din kattevenn. Sørg for og bruk rådene ovenfor, og både du og katten din er sikker på å leve lykkelig sammen i mange år fremover.

Tips Om Katter For Å Hjelpe Deg