Hva Du Trenger å Vite Om å Ta Vare På Katten Din

En katt eier er en spesiell person. Ikke alle kan leve med et dyr som kan være så finicky og i strid som en katt kan være. Bortsett fra hvis du egen en katten, som du vet det der er masse av belønninger, også. Her er noen Cat tips som vil gjøre livet med katten din jevnere.

Lek med katten din ved hjelp av skikkelige katteleker. Katter elsker leker som hjelper dem å føle seg som rovdyrene de tror de er. Prøv å holde deg til leker som hjelper dem å danse rundt eller hoppe. Dette kan også hjelpe dem å bruke ekstra energi ved å hoppe på leker i stedet for folks føtter.

Du burde ta din katten å det vet opp på en stamgjest basis å vedlikeholde best mulig sunnhet. Et årlig besøk for en vanlig sjekk er viktig, med hyppigere besøk for skudd som kreves. Ikke nøl med å ta katten din til veterinæren umiddelbart hvis du merker noe uvanlig om deres helse eller hvis de er skadet.

Du kan holde katten borte fra elektriske ledninger ved å sprøyte dem med litt bittert eple. Katter som elsker å tygge må holdes borte fra ledninger. En billig måte å skjule elektriske ledninger på er å tre dem gjennom brukte papirhåndkleruller. Hvis du eier elektroniske enheter med tynne ledninger, bør du holde dem utenfor kattens rekkevidde når du ikke bruker dem.

Hvis katten din sparker søppel over hele gulvet, bruk bare en større beholder. En stor, roomy tote med høye sider gjør en god søppelkasse. Et stort rundt badekar lager også en god søppelkasse. En restaurant størrelse buss badekar er en stor søppel boks. Å gi høyere sider og mer plass vil løse kattens søppelsparkproblem.

Bruk klapping for å sjekke kattens helse. Klapping er ikke bare en måte for deg og katten din å tilbringe tid sammen, men det er en fin måte å finne noe unormalt på kroppen. Du kan klappe dem til å føle for støt, klumper eller sår. Dette er også en flott tid for deg å sjekke ørene.

Hvis din katten gjete å bli antisosial og engstelig med selskapet, prøve ga den en liten lur leketøy et par timene tidligere selskapet ankommer. Mange kattene bli meget bløt når utsatt for liten lur. Selv om din katten ønsker ikke å sosiale etter liten lur avsøring, den ville sannsynligvis være lykkeligere og færre engstelig.

Sjekk prisene online til deres kattene ‘ medication å se hvis de er billigere enn for din vets ‘ kontor. Noen ganger kan du ikke har tid til å vente på en online for å komme imidlertid, for eksempel hvis katten din trenger en umiddelbar antibiotika eller akutt behandling. Men for rutinemessig medisinering kjøp, kan du finne en rabatt på 50 prosent på nettet.

Hvis du reiser med en katt på slep, være klar over lydene i bilen. Stund det må du gjerne har lyst til sveiv opp det stereoplaten når du gå cruising, din pet sannsynligvis foretrekke du oppbevare det kvantum ned. Dette betyr at du bør holde musikken slått ned eller av slik at katten kan slappe av.

Å ha en katt er ikke lett for alle. Men når du har en katt, innser du hvor spesielle de er. Tipsene her over kanne hjelpe du å ta vare på din katten og å lage saker løpe glatt. Gir hver av seg en prøve, og se hvor heldig de er for begge to du og din katten.